مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 6 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
مجلة زن و مطالعات خانواده 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 9 |
علوم اجتماعی 1 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 10 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 1 |
-
1.
مؤلف : موسوی کلجاهی، سیده الهام ؛ همیشه کار، حامد ؛ الماسی، هادی ؛ اصفی، نارملا ؛ كاتب مسؤول : علیزاده، ایناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 التصنيف A (Azad University/ISC (15 صفحة - من 71 إلی 85 )
الکلمات المفتاحية:پرتقالگزنهنانوبیوکامپوزیتنانوفیبرسلولز
-
2.
مؤلف : عابدی، تابان ؛ حنیفیان، شهرام ؛ دهقان، سحر ؛ كاتب مسؤول : آصفی، نارملا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 التصنيف A (Azad University/ISC (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:اسانس روغنیمیکروبهای منتقله از غذاحداقل غلظت مهارکنندگی (MIC)حداقل غلظت کشندگی (MBC)
-
3.
مؤلف : بوستانی، سحر ؛ كاتب مسؤول : آصفی، نارملا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویوخشک کردنریحانآون هوای داغ
-
4.
مؤلف : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 65 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویو: آب انگوراهمیکخمیر انگورگرمایش حرارتی
-
5.
مؤلف : همتی مقدم، علیرضا ؛ آصفی، نارملا ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 37 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:ازنترکیبات فنولیادویهبار میکروبیرادیکال DPPH
-
6.
مؤلف : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (13 صفحة - من 63 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج
-
7.
مؤلف : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (6 صفحة - من 5 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:فراصوتماستظرفیت نگهداری آبهموژنیزاسین
-
8.
كاتب مسؤول : سلیمانی، جابر ؛ مؤلف : آصفی، نارملا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:آبگیری اسمزیهویجدانسیتهخشک کردنتیمار
-
9.
مؤلف : مظفری، منصوره ؛ آصفی، نارملا ؛ سلیمانی، جابر ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحة - من 49 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:آبگیری اسمزیپیازافزایش محتوی ماده جامدکاهش محتوی رطوبتآبغلظتمحلولتیمار
-
10.
مؤلف : رضازاده، آرزو ؛ رشیدخانی، بهرام ؛ آصفی، نارملا ؛
مجلة:زن و مطالعات خانواده»زمستان 1387 - شماره 2 (18 صفحة - من 69 إلی 86 )
الکلمات المفتاحية:زنانﺗﺤﻠﻴﻞ ﻋﺎﻣﻠﻲالگوهاي غذاييشاخصهای آنتروپومتریکالگوی غذاییدور کمرالگوهای غذایی غالب