کلمة المفتاح اسيدهاي چرب / (27 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : محمدی، رضا ؛ مؤلف : حسنوند، سارا ؛ چابوک، نگار ؛ روشندل، زهرا ؛ زیبایی، رضوان ؛ بشیری، پرویز ؛ دارابی، ژیلا ؛
مجلة:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»مهر 1402 - شماره 8 (29 صفحة - من 69 إلی 97 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگینآفلاتوکسینپروفایل اسیدهای چربنان برنجیرنگ طبیعیاسیدهای چربناناسیدهای چرب ترانسمحلولاستان
-
2.
كاتب مسؤول : کریمی خوزانی، فاطمه ؛ مؤلف : رضایی، فاطمه ؛ آمیقی رودسری، مریم ؛
مجلة:روانشناسی و علوم تربیتی در هزاره سوم»بهار 1402 - شماره 23 (18 صفحة - من 288 إلی 305 )
الکلمات المفتاحية:امگا 3اختلال کمبود توجهبیشفعالیکودکانکمبود توجه ـ بیشفعالیمصرفاسیدهای چرب
-
3.
مؤلف : غلامی گیلانی، سهیلا ؛ غلامی گیلانی، غلامرضا ؛ شاهماری، مهتاب ؛ كاتب مسؤول : طاهری، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 15 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگیناسیدهای چرباندیسهای فیزیکی -شیمیاییاستخراج مایع- مایع
-
4.
مؤلف : برزگر، حامد ؛ سوری، رحمان ؛ اکبرنژاد، علی ؛ مظاهری، زهره ؛ شب خیز، فاطمه ؛ وسدی، الهام ؛
مجلة:علوم زیستی ورزشی»بهار 1397، دوره دهم - شماره 1 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 25 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:مقاومت به انسولینمتابولیسممایونکتینفعالیت ورزشی تناوبی شدیدرتتمریناسیدهای چرب
-
5.
مؤلف : روفه گری، لیلا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:کلسترولکرهاسیدهای چرباسید لینولئیک کنژوگه
-
6.
مؤلف : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 35 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
7.
مؤلف : کوچکزایی، علی رضا ؛ محمدی آچاچلویی، محسن ؛ فرهمند بروجنی، حمید ؛
مجلة:مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی)»پاییز و زمستان 1393، سال چهارم - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 47 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:FTIRمشک چرمیقلعه کوه قایناسیدهای چربچربی آزادAtr-e Sonbol
-
8.
مترجم : باهر، غلامرضا ؛
مجلة:درسهایی از مکتب اسلام»مرداد 1393 - شماره 639 (2 صفحة - من 65 إلی 66 )
-
9.
مؤلف : حسینی شکرابی، سید پژمان ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابوالقاسم ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورزاسیدهای چربماهیSDS
-
10.
مؤلف : مظفری، حمید ؛ حسن پور درویشی، حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحة - من 79 إلی 86 )
الکلمات المفتاحية:آفتابگردانآب شوراسیدهای چربآبیاری تلفیقیدرصد و عملکرد روغن
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 5 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی) 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (3 مقالة)
- ب (1 مقالة)