کلمة المفتاح اکسيداسيون / (13 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : مهدی پور، علی اکبر ؛
مجلة:درسهایی از مکتب اسلام»دي 1350، سال دوازدهم - شماره 12 (3 صفحة - من 57 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:کربنات سدیمآلیاژاکسیداسیونترکیبکتابقلیاجسمی
-
2.
مراسل : مستقیم، رامین ؛
مجلة:گزارش»مهر 1372 - شماره 32 (2 صفحة - من 16 إلی 17 )
الکلمات المفتاحية:اکسیدویتامین Eکلسترولپژوهشمصرفاکسیداسیونگلبولهای سفید
-
3.
مؤلف : شاهوردی، احمد رضا ؛
مجلة:رهیافت»پاییز 1377 - شماره 19 ISC (7 صفحة - من 59 إلی 65 )
الکلمات المفتاحية:فراوری مواد معدنیمیکروارگانیسمهااکسیداسیونمسمیکروبی
-
4.
مؤلف : صادق زاده، خسرو ؛
مجلة:کتاب ماه علوم و فنون»اسفند 1381 - شماره 59 (3 صفحة - من 24 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:فاضلابتصفیه فاضلابتصفیهمواد آلیاکسیداسیون
-
5.
مؤلف : محبی، حمید ؛
مجلة:المپیک»پاییز و زمستان 1382 - شماره 24 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 51 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:ورزشاکسیداسیون چربیانسولینگلوکزتکنیک کلمپ گلوکزاکسیداسیون کربوهیدراتانرژی مصرفیاکسیداسیونتزریقکربوهیدراتغلظت
-
6.
مترجم : پدرام، نرگس ؛
مجلة:پیام بهارستان»آذر 1383 - شماره 42 (8 صفحة - من 68 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:فاکسینگکاغذقارچیاکسیداسیونرنگرادیکالهای آزاد
-
7.
مؤلف : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحة - من 39 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون
-
8.
مؤلف : کمالی روستا، لیلا ؛ قوامی، مهرداد ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحة - من 37 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:دارچینعصارهآنتی اکسیداناکسیداسیونچلاته کننده
-
9.
مؤلف : خدابنده، فرشته ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ زارع گشتی، قربان ؛ رهنما سنگاچین، معصومه ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1395، سال دوم - شماره 4 (13 صفحة - من 43 إلی 55 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیداناکسیداسیونرزماریماهی کپور نقره ایگوشت چرخ شدهاکسیدانماهی
-
10.
مؤلف : انصاری اردلی، عبدالله ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 45 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:بسته بندیقزل آلای رنگینکمانافزودنیاکسیداسیون
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 4 |
مجلة مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 1 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)