کلمة المفتاح ماهی / (28 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ كاتب مسؤول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو
-
2.
كاتب مسؤول : قاضی لو، امیر ؛ مؤلف : ارشادی فر، حمید ؛ کر، کمال الدین ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1401، دوره پنجم - شماره 3 (10 صفحة - من 50 إلی 59 )
-
3.
كاتب مسؤول : هدایتی، سید علی اکبر ؛ مؤلف : باقری، طاهره ؛ یازرلو، مهسا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
-
4.
مؤلف : افروغ، محمد ؛
مجلة:مطالعات تاریخ فرهنگی»پاییز 1399، سال دوازدهم - شماره 45 التصنيف ج (Ministry of Science/ISC (37 صفحة - من 1 إلی 37 )
الکلمات المفتاحية:قالیطرح و نقشهفراهانماهی.بافت
-
5.
كاتب مسؤول : موسوی، سیدسلیمان ؛ مؤلف : روشن ضمیر، محمد ابراهیم ؛
مجلة:حدیث پژوهی»بهار و تابستان 1399 - شماره 23 التصنيف الف (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 119 إلی 136 )
الکلمات المفتاحية:ماهیحوتLeviathanکرۀ زمینلوثیابهموتBehemoth
-
6.
نشانهشناسی نقش ماهی با رویکرد عرفانی در سه نمونه از سفالینههای عصر معاصر (مطالعه موردی مند گناباد)
مؤلف : کاظمپور، مهدی ؛ شفایی، بهاره ؛
مجلة:هنرهای صناعی اسلامی»پاییز و زمستان 1397 - شماره 3 (7 صفحة - من 51 إلی 57 )
الکلمات المفتاحية:عرفانمثنوی مولویسفالماهیعصر معاصر.عرفانیاشعارمندآثار
-
7.
مؤلف : بنی اسد، زینب ؛
مجلة:مطالعات ادبیات، عرفان و فلسفه»بهار 1397، دوره چهارم - شماره 1 (20 صفحة - من 153 إلی 172 )
الکلمات المفتاحية:گاوبارانآبسرسوتیماهیایندرهاپوشرود آناهیتااپام نپاتاساطیرهندآناهیتاایزدایزد بانویشتایران
-
8.
مؤلف : عسکری ساری، ابوالفضل ؛ حسینی نژاد، سمیرا ؛ چله مال دزفول نژاد، مژده ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 61 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:ماهیعضلهکپور معمولیروش های پختعناصر ضروری
-
9.
مؤلف : حسامی، وحیده ؛ بابرکت، سمیرا ؛
مجلة:نگارینه هنر اسلامی»پاییز و زمستان 1396 - شماره 14 ISC (16 صفحة - من 47 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:صفویهقاجارنمادواقع گراییماهیقالی ایران
-
10.
مؤلف : شعبانی، حمید رضا ؛ عزیز خانی، مریم ؛ توریان، فهیمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 29 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:میخکپیش پختنگهداری منجمدماهیپایداری اکسیداتیو
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (13 مقالة)
- A+ (4 مقالة)
- علمی-ترویجی (1 مقالة)
- الف (1 مقالة)
- ج (1 مقالة)