کلمة المفتاح لاکتوباسیلوس / (9 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : میردامادی، سعید ؛ تنگستانی، مهرنوش ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (16 صفحة - من 55 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوسباکتریوسیننیسینمحافظت کنندهفرآوردههای غذاییتخلیصجداسازیتولید
-
2.
مؤلف : رجبلو، سارا ؛ شریفان، انوشه ؛ امین افشار، مهدی ؛ جمالی فر، حسین ؛ فاضلی، محمدرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحة - من 65 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات حسیلاکتوباسیلوسخیار شور پروبیوتیک
-
3.
مؤلف : نریمانی، طاهره ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 23 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:انتروکوکسیباکتریهای پروبیوتیکژن 16S rRNAلاکتوباسیلیپروبیوتیکلاکتوباسیلوسکلیبرشناساییاسیدورزقانژن
-
4.
مؤلف : عبدی، میلاد ؛ سلطان دلال، محمدمهدی ؛ حاجی عبدالباقی، محبوبه ؛ دورقی، معصومه ؛ داوودآبادی، ابولفضل ؛
مجلة:پژوهنده»بهمن و اسفند 1394 - شماره 108 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (6 صفحة - من 302 إلی 307 )
الکلمات المفتاحية:سودوموناس آئروژینوزاprobioticsعفونت بیمارستانیلاکتوباسیلوسحساسیت آنتیبیوتیکیاسینتوباکتر بومانی
-
5.
مؤلف : زینالی، فریبا ؛ علی عباسی، ندا ؛ علی اکبرلو، جواد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 ، A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 51 إلی 61 )
الکلمات المفتاحية:گوشت مرغلاکتوباسیلوساتیلن دیامین تترااستیک اسید
-
6.
مؤلف : رویان، مریم ؛ هاشمی، مریم ؛ صیقلانی، رامین ؛ علائی قشلاقی، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 ، A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 49 إلی 63 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوسپروبیوتیکتوالی یابی 16 S rRNAمرغ بومی ایرانپاتوژنهای گوارشی
-
7.
مؤلف : مقیمی، بهاره ؛ شاپوری، رضا ؛ كاتب مسؤول : قبادی دانا، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (Azad University (20 صفحة - من 17 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:Sآغازگرلاکتوباسیلوسفرآورده های لبنیمقاومت به آنتی بیوتیک
-
8.
مؤلف : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ كاتب مسؤول : آریایی، پیمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 ، A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 35 إلی 45 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
9.
مؤلف : دارائی، صبا ؛ دوستی، بهروز ؛ كاتب مسؤول : سمیعی، کامران ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 ، A (Azad University (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوسRAPD-PCRفیلوژنتیک
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 4 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
مجلة پژوهنده 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)