کلمة المفتاح beef / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : طیار، فیروز ؛ توکمه چی، امیر ؛ كاتب مسؤول : قره خانی، احمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (13 صفحة - من 111 إلی 123 )
الکلمات المفتاحية:انجمادگوشت گوسالهگوشت چرخ شدهشاخصهای اکسایشیباکتریهای سرمادوست
-
2.
مؤلف : یاوری، فاطمه ؛ دشتی، قادر ؛ فلسفیان، آزاده ؛ كاتب مسؤول : قهرمانزاده، محمد ؛
مجلة:اقتصاد کشاورزی»تابستان 1393، دوره هشتم - شماره 2 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (17 صفحة - من 103 إلی 119 )
الکلمات المفتاحية:گوشت گوسالهانتقال نامتقارن قیمتهمگرایی آستانه ایالگو TVAR
-
3.
مؤلف : کریمی دره آبی، هیوا ؛ اسماعیل پور، فرزین ؛ ابراهیمی محمدی، کیوان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (8 صفحة - من 41 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:گوشت گاوMultiplex PCRسالمونلا تایفی موریومسالمونلا انتریتیدیسسالمونلاPCR
-
4.
مؤلف : شاکریان، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 صفحة - من 83 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:یدتخممرغشهرکردگوشت گوسفندگوشت گاومیزان یدتخمکمبود ید
-
5.
مؤلف : شاکریان، امیر ؛ شریف زاده، علی ؛ آقانژاد، پیمان ؛ تاجمیرریاحی، مهران ؛ صالحی، الهام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (6 صفحة - من 11 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:طیورگوسفندگوشت گاویرسینیا انتروکولیتیکاآلودگیشهرکرد
-
6.
مؤلف : حنیفیان، شهرام ؛ جلیل نیا، مجید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:اسید سیتریکاسید استیکاسید پروپیونیکگوشت گاوبستهبندیاسیداسیدمیکروبیمیکروبی