کلمة المفتاح Camel Milk / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فاطمی، مهنوش ؛ عباسی، متین ؛ كاتب مسؤول : قندهاری، فرشته ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (6 صفحة - من 79 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانشیر شترسالمونلوزیسسالمونلاتیقی موریوم
-
2.
مؤلف : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسید
-
3.
مؤلف : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحة - من 53 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:تخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شتراگزوپلی ساکاریدآنتیاکسیدان