کلمة المفتاح Hamburger / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : قربانی، زهرا ؛ جلوان، مهشید ؛ گل آبادی، مریم ؛ كاتب مسؤول : زمین دار، نفیسه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (17 صفحة - من 77 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:استافیلوکوکوس اورئوسهمبرگرفعالیت ضدمیکروبیاشرشیاکلیلعل کوهستان
-
2.
مؤلف : حسینی، سیدابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ دلفان آذری، فاطمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 67 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدمیکروبیهمبرگراسانس میخک
-
3.
مؤلف : فرج زاده، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 61 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:کاهش جذب روغنهمبرگرمواد هیدروکلوئیدیپوششصمغزانتانسرخچربی
-
4.
مؤلف : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ