کلمة المفتاح Kiwi / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : حاجی آقابابائی، لیلا ؛ مؤلف : معماری، شهره ؛ سوزنگرزاده، سعید ؛ عقیلی، سیده اعظم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 75 إلی 86 )
الکلمات المفتاحية:روی2امولسیون سازی با امواج مافوق صوتمس 3- ((6- متیل-5- اکسو-3- تیوکسو-52- دی هیدرو- 14 - تری آزین-4 (3اچ) - ایل) ایمینو) ایندولین -2-اونکیوی
-
2.
مؤلف : آیدانی، عماد ؛ حداد خداپرست، محمدحسین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پردازش تصویرکیویخشک کردنضریب نفوذ موثرمدل پیجمادونقرمز
-
3.
مؤلف : آقا بزرگ افجه، فاطمه ؛ بصیری، علیرضا ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:بهینه سازیکیویآبگیری اسمزیسرخ کردن تحت خلاءفشار کاهش یافته
-
4.
مؤلف : پیکانی مچیانی، غلامرضا ؛ رفیعی، حامد ؛ محمدی، علی ؛
مجلة:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»پاییز 1388- شماره 3 التصنيف العلمية - البحثية (Azad University (16 صفحة - من 47 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:مزيت صادراتيمزيت نسبي آشكارشدهكيوي