کلمة المفتاح Micro-encapsulation / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : باباخانی، سجاد ؛ پاکزاد، پرویز ؛ بی خوف تربتی، مریم ؛ كاتب مسؤول : حسینی، فرزانه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 1 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:پروبیوتیکویرولانسلیستریوزیستهاجم سلولیمیکروکپسولهسازیمواد غذایی
-
2.
مؤلف : فروزان تبار، محمود ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ كاتب مسؤول : حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 التصنيف A (Azad University/ISC (17 صفحة - من 53 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسریزپوشانیماست پروبیوتیکآلژینات سوکسینیله شده
-
3.
مؤلف : یوسفی، شیما ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروش سطح پاسخویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانی
-
4.
مؤلف : محمدی، نیما ؛ فهیم دانش، مریم ؛ اهری، حامد ؛ خسروی زنجانی، محمد علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحة - من 73 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:ریزپوشانیپری بیوتیکمیکروسکوپ نوریپروبیوتیکنشاسته مقاوم