کلمة المفتاح Prebiotic / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : لاری پور، محدثه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (22 صفحة - من 1 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:پری بیوتیکسینبیوتیکمکمل خوراکیپروبیوتیک
-
2.
مؤلف : عزیزی، پریا ؛ ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 71 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:پری بیوتیکمواد هیدروکلوئیدیناگت فراسودمند
-
3.
مؤلف : جیرسرایی، بهرام ؛ پوراحمد، رضوان ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس کازئیپنیر فراپالایشسین بیوتیکلاکتولوزاینولینپروبیوتیک
-
4.
مؤلف : بدری، مهدیه ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 55 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پریبیوتیکپروبیوتیکماست همزدهلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
5.
مؤلف : محمدی، نیما ؛ فهیم دانش، مریم ؛ اهری، حامد ؛ خسروی زنجانی، محمد علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحة - من 73 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:ریزپوشانیپری بیوتیکمیکروسکوپ نوریپروبیوتیکنشاسته مقاوم