کلمة المفتاح Sensory Evaluation / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : F. Zayan، Abeer ؛ A. Zaki، Shafika ؛ M. Nagi، Hala ؛ S. Abd-Elsalam، Amira ؛
مجلة:بحوث التربية النوعية»السنة 2018، ینایر - العدد 49 (17 صفحة - من 1 إلی 17 )
الکلمات المفتاحية:chemical compositionSensory EvaluationWater activityCroissantspreadable tofumicrobiological examination
-
2.
مؤلف : لطفی، انوشه ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ كاتب مسؤول : اسفندیاری، چنگیز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 37 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:فارینوگرافاکستنسوگرافارزیابی حسینشاسته مقاومنان بربری
-
3.
مؤلف : میرپوریان، سیده بهاره ؛ مورکی، نرگس ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (9 صفحة - من 101 إلی 109 )
الکلمات المفتاحية:ارزیابی حسیاستویاکلوچهکالریشکر قهوه ای