کلمة المفتاح Tilapia / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نیاخلیلی، نازنین ؛ نوروزی، بهاره ؛ كاتب مسؤول : اهری، حامد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 ، A (Azad University (14 صفحة - من 63 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:ژناستافیلوکوکوس اورئوسماهی تیلاپیا
-
2.
مؤلف : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ مترجم : سلیمی، آزاده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 ، A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 51 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:آب پنیرمالتودکسترینرزماریپوششدهیتیلاپیا
-
3.
كاتب مسؤول : هدایتی، وحیده ؛ مؤلف : خسروی، عطیه ؛ خاقانی، لیلی ؛ نقیب زاده، زهرا ؛ هدایتی، علیرضا ؛ فرخی، فرزانه ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1399، دوره سوم - شماره 2 (11 صفحة - من 16 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:میگوکوسهﺳﺎﻟﻤﻮﻧﻼروش PCRتیلاپیاکپسولهای ژلاتینی
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة پژوهشنامه حلال 1 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |