کلمة المفتاح Whey / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ مترجم : سلیمی، آزاده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 51 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:رزماریپوششدهیآب پنیرمالتودکسترینتیلاپیا
-
2.
مؤلف : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (13 صفحة - من 68 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردو
-
3.
مؤلف : کتبه ئی مرادی، زهرا ؛ کیومرثی، حامد ؛ دهقانزاده، هوشنگ ؛ تمدنی جهرمی، سعید ؛ كاتب مسؤول : حقیقی خمامی، مریم ؛
مجلة:پژوهش و فناوری محیط زیست»بهار و تابستان 1399 - شماره 7 (10 صفحة - من 91 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:سوخت فسیلیبازیافتآب پنیرپسابآلودگی های محیط زیستی