-
1.
مؤلف : شیشه گر، رامین ؛ میرزایی، حمید ؛ محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ رضویلر، ودود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 35 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:هیستامیندوره رسیدناسانس رزماریپنیر لیقوانلاکتوباسیلوسها
-
2.
مؤلف : طاهری، علی ؛ غفاری، مصطفی ؛ نیکدل، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 13 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینکنسرو ماهی تونتیوباربیتوریک اسیدبازهای ازته فرارشهرستان کنارک
-
3.
مؤلف : سلحشوریان، زهرا ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 41 إلی 49 )
الکلمات المفتاحية:قزوینهیستامینپنیرکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالاتیرامین
-
4.
مؤلف : رضوی روحانی، سید مهدی ؛ علی اکبرلو، جواد ؛ كاتب مسؤول : حسن زاد آذر، حسن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینHPLCپنیر سنتی کوپهآذزبایجانغربی
-
5.
مؤلف : پشنگه، صفورا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینکروماتوگرافی مایع با عملکرد بالاالکتروفورزموئینه ای