Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 3 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 3 |
Language (Article count) |
---|
Persian 3 |
-
1.
Writer : قائدان، متینه ؛ گلی، محمد ؛ قاسمی سپرو، نفیسه ؛ Corresponding Author : زمین دار، نفیسه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 71 to 85 )
Keywords:کروماتوگرافی گازیآنتی میکروبیآنتی اکسیدانیسرخارگلAntimicrobialEchinacea purpureaGas Chromatography-Mass (GC-MS)Antioxidant
-
2.
Writer : گل ابادی، مریم ؛ دیانی عراقی، وجیهه ؛ Corresponding Author : زمین دار، نفیسه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 Ranking A (Azad University/ISC (14 page(s) - From 15 to 28 )
Keywords:گوشت شترعصاره آبی زنجبیلاسیدسیتریکمارینادcamel meatMarinatingGinger aqueous extractCitric acid
-
3.
Writer : قربانی، زهرا ؛ جلوان، مهشید ؛ گل آبادی، مریم ؛ Corresponding Author : زمین دار، نفیسه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 Ranking A+ (Azad University/ISC (17 page(s) - From 77 to 93 )
Keywords:استافیلوکوکوس اورئوسهمبرگرفعالیت ضدمیکروبیاشرشیاکلیلعل کوهستانOliveria decumbensEsherichia coliStaphylococcus aureusHamburgerAntimicrobial Activity