keyword Nisin / (10 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Corresponding Author : قائنی، منصوره ؛ Writer : رومیانی، لاله ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 65 to 76 )
Keywords:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکمانNisinStreptococcus iniaeOncorhynchus mykissCuminum cyminum L
-
2.
Corresponding Author : محمدی، خسرو ؛ Writer : جدیری، حسین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 33 to 44 )
Keywords:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداریNisinStarter cultureCheeseStorage temperature
-
3.
Writer : رهنما، محمد ؛ پیشادست، سارا ؛ سعادتی، داریوش ؛ نوری جنگی، افسانه ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ Corresponding Author : علیپور اسکندانی، مجید ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 Ranking A (Azad University/ISC (11 page(s) - From 37 to 47 )
Keywords:سیرعصاره الکلیاستافیلوکوکوس اورئوسنیسینماهی تیلاپیاTilapia fishAlcohol extractStaphylococcus aureusNisinGarlic
-
4.
Writer : حمیدی، سیده رعنا ؛ Corresponding Author : حنیفیان، شهرام ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 29 to 43 )
Keywords:نایسینباکتریهای مولد اسیدلاکتیکمطالعه تلقیحیژن hlyAInoculation studyhlyANisinLactic acid bacteria
-
5.
Writer : محمدی، خسرو ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 Ranking A+ (Azad University/ISC (13 page(s) - From 1 to 13 )
Keywords:نایسینباکتریوسینلاکتوکوکوس لاکتیسپنیر لیقواننگهدارنده بیولوژیکیLactococcus lactisbacteriocinbiopreservativeLighvan cheeseNisin
-
6.
Writer : محمدی نژاد، الهام ؛ عالیشاهی، علیرضا ؛ پورعاشوری، پرستو ؛ میرصادقی، حجت ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 Ranking A+ (Azad University/ISC (16 page(s) - From 15 to 30 )
Keywords:کیتوزاننایسینزولنگتخم ماهیEryngo extracttrout roeNisinChitosan
-
7.
Writer : محمدی، خسرو ؛ جدیری، حسین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (12 page(s) - From 33 to 44 )
Keywords:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداریNisinStarter cultureCheeseStorage temperatureپنیر
-
8.
Writer : قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (12 page(s) - From 65 to 76 )
Keywords:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکمانNisinStreptococcus iniaeCuminum cyminum L.Oncorhynchus mykissاسانس زیره سبزفیله ماهی قزلآلای رنگینکمان
-
9.
Writer : رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ مرادی، مهران ؛ مهدی زاده، تورج ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 page(s) - From 25 to 34 )
Keywords:لیستریا مونوسیتوژنزنیسیناسانس پیازاستفاده ترکیبیcombinationNisinL .monocytogenesOinion essential oilpHباکتری
-
10.
Writer : میردامادی، سعید ؛ تنگستانی، مهرنوش ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (16 page(s) - From 55 to 70 )
Keywords:لاکتوباسیلوسباکتریوسیننیسینمحافظت کنندهفرآوردههای غذاییNisinPreservativesLactobacillibacteriocinFood Productsتخلیصجداسازیتولید
Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 10 |
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (2 Article)