-
1.
Writer : اژدری، عطااله ؛ کاظمی سه قلعه، حمیدرضا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 47 to 58 )
Keywords:بیرجندکرهآلودگی میکروبیBirjandMicrobial ContaminationButter
-
2.
Writer : میرزاعلیزاده، عادل ؛ تاجکی، جواد ؛ ساطعی، ناهید ؛ زمانی، عباسعلی ؛ حجازی، جلال ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 Ranking A+ (Azad University (9 page(s) - From 115 to 123 )
Keywords:دوغ پاستوریزهشیر پاستوریزهکیفیت شیمیاییآلودگی میکروبیMicrobial ContaminationPasteurized MilkChemical QualityPasteurized Dough
-
3.
Writer : سهیلی، نسیم ؛ جدایی، آزاده ؛ Corresponding Author : عطازاده، رامین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 Ranking A+ (Azad University/ISC (9 page(s) - From 95 to 103 )
Keywords:آلودگی میکروبیدوغ صنعتیناتامایسینNatamycinIndustrial dooghMicrobial Contamination
-
4.
Corresponding Author : اژدری، عطااله ؛ Writer : قدوسی، رضیه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 83 to 93 )
Keywords:مشهداشریشیاکولایآلودگی میکروبیتخم انگلسبزیخوردنParasitic eggsVegetableMashhadMicrobial ContaminationEscherichia coli