-
1.
Writer : یعقوبی کوپایی، زهرا ؛ Corresponding Author : عباسی، هاجر ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 Ranking A+ (Azad University/ISC (16 page(s) - From 1 to 16 )
Keywords:آنتیاکسیدانامواج اولتراسونیکسیال فوق بحرانیعودالصلیبSupercritical FluidUltrasonic WavesPaeonia officinalisAntioxidant
-
2.
Writer : یوسفی، شیما ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 Ranking A+ (Azad University (14 page(s) - From 31 to 44 )
Keywords:ویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانیآنتی اکسیدانروش سطح پاسخAntioxidantPhysicochemical PropertiesResponse Surface Methodology (RSM)MicroencapsulationRedBeet (Beta vulgaris var. conditiva Alef.) ExtractSpray Dryer
-
3.
Writer : جعفرپور، مهسا ؛ عباسی، هاجر ؛ گلی، محمد ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 Ranking A+ (Azad University/ISC (18 page(s) - From 71 to 88 )
Keywords:آنتیاکسیدانکروماتوگرافی گازیحداقل غلظت بازدارندهلعل کوهستانهوفاریقونOliveria decumbensHypericum perforatumMICAntioxidantGC-MS
-
4.
Writer : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 45 to 59 )
Keywords:خواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتینآنتیاکسیدانAntioxidantSensory PropertiesAstaxanthinFeed conversion ratioGarlic essential oil
-
5.
Writer : قائدان، متینه ؛ گلی، محمد ؛ قاسمی سپرو، نفیسه ؛ Corresponding Author : زمین دار، نفیسه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 71 to 85 )
Keywords:کروماتوگرافی گازیسرخارگلآنتی میکروبیآنتی اکسیدانیEchinacea purpureaGas Chromatography-Mass (GC-MS)AntimicrobialAntioxidant