میزانی، مریم/ 15 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 14 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 15 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 15 |
-
1.
نویسنده : حجازی، بنفشه ؛ میزانی، مریم ؛ محمدزاده، مژگان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:بیاتیکاپا کاراگینانبسته بندی پلی پروپیلنیپودر گندم جوانه زدهنان لواش صنعتی
-
2.
نویسنده : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحه - از 103 تا 111 )
کلیدواژه ها:پایداری امولسیونسس مایونزمقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگ
-
3.
نویسنده : ودائی، فاطمه ؛ میزانی، مریم ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:مهاجرتگاز کروماتوگرافینعناع خشک بسته بندی شدهپرتودهی
-
4.
نویسنده : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:سوسیسویژگی های حسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتین
-
5.
نویسنده : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ گرامی، عباس ؛ شریفیان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:InulinSensory PropertiesPhysicochemicalGalactooligosaccharidesKetchup
-
6.
نویسنده : بازیاری، سارا ؛ زمانی زاده، حمیدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحه - از 33 تا 40 )
کلیدواژه ها:سویاPCRمحصولات گوشتی
-
7.
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
نویسنده : یزدان پناه، صدیقه ؛ احسانی، محمد رضا ؛ میزانی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:لیپولیزخصوصیات میکروبیپنیررسیدناینکپسوله کردن
-
8.
نویسنده : زینال زاده، الناز ؛ میزانی، مریم ؛ چمنی، محمد ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (12 صفحه - از 13 تا 24 )
-
9.
نویسنده : نوری، شیما ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ فرقانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحه - از 29 تا 42 )
کلیدواژه ها:چای سبزاستحکام کششیفیلتر بسته بندی چای کیسه ایقدرت و غلظت آنتی اکسیدانی
-
10.
نویسنده : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 21 تا 28 )
کلیدواژه ها:رنگسبوس گندمظرفیت نگهداری آبپراکسید هیدروژن قلیاییفیبرهای خوراکی