رضویلر، ودود/ 4 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده : کریم نژاد، فاطمه ؛ رضویلر، ودود ؛ انوار، سیدامیرعلی ؛ اسکندری، سهیل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:ماندگاریفیلم کیتوزانفیله مرغویژگی های شیمیاییاسانس زنیان
-
2.
نویسنده : انوار، سید امیر علی ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی مغانجوقی، عباسعلی ؛ اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (14 صفحه - از 73 تا 86 )
کلیدواژه ها:شبیه سازیجرم باکتریسالمونلا تایفیمیکروکانتکتنانو بیوسنسور
-
3.
نویسنده : اهری، حامد ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی، عباسعلی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحه - از 83 تا 94 )
کلیدواژه ها:Molecular Framework Polymer sensorNanobiosensorS.aureusExotoxin
-
4.
نویسنده : کوهدار، ولی اله ؛ رضویلر، ودود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:ماهی هوورباکتری های مولد هیستامیناندازه گیری هیستامینمسمومیت هیستامینیهیستامین