کلیدواژه اسانس / (39 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
مجله:دانشگاه انقلاب»دی 1361 - شماره 19 (3 صفحه - از 43 تا 45 )
-
2.
نویسنده : جهانگیری، علی اصغر ؛
مجله:مجلس و راهبرد»آذر و دی 1372 - شماره 5 ISC (17 صفحه - از 184 تا 200 )
کلیدواژه ها:داروییگیاهان داروییاسانسوارداتصادراتمواد اولیهمواد اولیه داروییمصرف
-
3.
مجله:بررسی های بازرگانی»مرداد و شهریور 1375 - شماره 108 و 109 ISC (3 صفحه - از 90 تا 92 )
-
4.
مجله:بررسی های بازرگانی»مهر 1375 - شماره 110 ISC (3 صفحه - از 58 تا 60 )
-
5.
نویسنده : آیت الهی، سیدعبدالمجید ؛ کمیلی زاده، حسین ؛ روستاییان، عبدالحسین ؛
مجله:پژوهنده»پاییز 1378 - شماره 15 ، علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (6 صفحه - از 315 تا 320 )
کلیدواژه ها:اسانسآرتمیزیاتیره کمپوزیتهمنوترپنسزکویی ترپن
- 6.
-
7.
نویسنده : غفار، امیر حسین ؛ کردوانی، پرویز ؛
مجله:پژوهش های جغرافیایی»بهار 1383 - شماره 47 ISC (16 صفحه - از 95 تا 110 )
کلیدواژه ها:گل محمدیصنعت گلاب گیریبخش قمصر کاشانگلاب گیری سنتی و صنعتیتقطیرگلاباسانسعرقیات گیاهی
-
8.
ناقد : قاصدی، سمیه ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»اردیبهشت 1388 - شماره 113 (2 صفحه - از 40 تا 41 )
کلیدواژه ها:گیاهان داروییخواص داروییاسانساقلیمکتاب
-
9.
نویسنده : نوری، نگین ؛ رکنی، نوردهر ؛ آخوندزاده، افشین ؛ میثاقی، علی ؛ توریان، فهیمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیE.coli O157:H7گوشت چرخکردهاسانس آویشن شیرازیاسانس آویشن شیرازیباکتریباکتریغلظتغلظت
-
10.
نویسنده : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (5 مقاله)
- ب (1 مقاله)