کلیدواژه دوغ / (23 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 107 تا 120 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
-
2.
نویسنده : نوراللهی، علی ؛
مجله:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (44 صفحه - از 149 تا 192 )
کلیدواژه ها:انسان شناسیآیینایلامخوراککوچ نشینانایل خزلنانپختعشایربـابـهآبدوغیـا
-
3.
نویسنده مسئول : ازادفر، الهام ؛ نویسنده : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 55 تا 66 )
کلیدواژه ها:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوب
-
4.
نویسنده مسئول : صادقی، نفیسه ؛ نویسنده : حاجی محمودی، منان ؛ بهزاد، معصومه ؛ فتحی، سروش ؛ جنت، بهروز ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (8 صفحه - از 86 تا 93 )
-
5.
نویسنده : سمائی، سمانه ؛ برنجی، شیلا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 109 تا 120 )
کلیدواژه ها:دوغاسانس شویدنمک کلریدپتاسیمنمک کلریدسدیم
-
6.
نویسنده : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 45 تا 58 )
کلیدواژه ها:دوغعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوسزوفارازک
-
7.
نویسنده : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 71 تا 81 )
کلیدواژه ها:اسفرزهپروبیوتیکدوغلاکتوباسیلوس کازئیپیسیلیوم
-
8.
نویسنده : دین پژوه، فاطمه ؛ خانی، محمدرضا ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 97 تا 112 )
کلیدواژه ها:ماندگاریعصاره سیردوغعصاره شویدویژگیهای میکروبی و شیمیایی
-
9.
نویسنده : سرلک، زهرا ؛ گراوند، فرهاد ؛ حسینی، محمدیار ؛ روحی، میلاد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:دوغروششناسی سطح پاسخعرق نعناافشره لیمو ترشپودر
-
10.
نویسنده : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپر
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-ترویجی (1 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)