کلیدواژه خواص حسي / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ نویسنده : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 69 تا 80 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت
-
2.
نویسنده : پورعابدین، مهسا ؛ اعرابی، اعظم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 ، A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 45 تا 54 )
-
3.
نویسنده : سجادی، کژال ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:پنیر سفید فراپالایشیژل آلوئهوراخواص حسیخواص ضدمیکروب
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |