کلیدواژه صمغ / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : فرج زاده، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:کاهش جذب روغنهمبرگرمواد هیدروکلوئیدیپوششصمغزانتانسرخچربی
-
2.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ زند رجبی، حدیثه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (9 صفحه - از 95 تا 103 )
کلیدواژه ها:مروسینتیکانتقال جرمصمغهیدروکلوئید
-
3.
نویسنده : حسن پور امنیه، آزاده ؛ جوینده، حسین ؛ ناصحی، بهزاد ؛ حجتی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:پنیرکخواص فیزیکوشیمیاییصمغرئولوژی
-
4.
نویسنده مسئول : مجردی، غلامرضا ؛ نویسنده : صیادی، زهرا ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1399 - شماره 12 (13 صفحه - از 46 تا 58 )
کلیدواژه ها:زنجیره ارزشداروی گیاهیخام فروشیصمغبادام کوهی ایرانروغن بادام تلخ
-
5.
نویسنده : نوحی، سحر ؛ اسدیان، هلن ؛
مجله:گنجینه اسناد»پاییز 1400 - شماره 123 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 161 تا 180 )
کلیدواژه ها:ژلاتینصمغآثار عکاسی پایهشیشهایکلودیونرزین
-
6.
نویسنده : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ نویسنده مسئول : وظیفه دوست، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 75 تا 90 )
کلیدواژه ها:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)
- ب (1 مقاله)