کلیدواژه antioxidant properties / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ نویسنده مسئول : حسینی قابوس، سید حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 35 تا 48 )
کلیدواژه ها:خواص آنتی اکسیدانیزائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیایی
-
2.
نویسنده مسئول : شهدادی، فاطمه ؛ نویسنده : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 89 تا 100 )
کلیدواژه ها:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهی
-
3.
نویسنده : ایزانلو، آیسان ؛ نویسنده مسئول : صادقی ماهونک، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 29 تا 44 )
کلیدواژه ها:پیشتیمار مایکروویو و فراصوتقارچخوراکیدکمهای. هیدرولیز آنزیمیویژگیهای آنتیاکسیدانی
-
4.
نویسنده مسئول : شیراوند، کامیار ؛ نویسنده : برزگر کلیشمی، ولی اله ؛ خدادوست، محمود ؛
مجله:تاریخ پزشکی»بهار 1400 - شماره 46 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (14 صفحه - از 118 تا 131 )
کلیدواژه ها:طب سنتیطب رایجخاصیت آنتی اکسیدانیرشته های آمیلوییدیزوال عقل(آلزایمر)
-
5.
نویسنده : بدلی، اکبر ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 79 تا 94 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
نشریه تاریخ پزشکی 1 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)