کلیدواژه Ice cream / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : گلستانی، مژده ؛ پوراحمد، رضوان ؛ مهدوی عادلی، حمیدرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (8 صفحه - از 25 تا 32 )
کلیدواژه ها:بستنیاینولینتخمیریغیرتخمیریسین بیوتیک
-
2.
نویسنده : حبیبی، پریسا ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ خدائیان چگنی، فرامرز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحه - از 59 تا 70 )
-
3.
نویسنده : روح زاده، سروه ؛ نویسنده مسئول : بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورابستنی
-
4.
نویسنده : خاتمی، افشین ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 61 تا 69 )
کلیدواژه ها:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیک