کلیدواژه Lactobacillus acidophilus / (8 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : افشار، پروین ؛ مهاجرانی، حمیدرضا ؛ ساکی، ساسان ؛ نویسنده مسئول : امینی، کیومرث ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 53 تا 62 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسترخینهکلسترول
-
2.
نویسنده : پرانداخته، مسعود ؛ نویسنده مسئول : نیریز نقدهی، مسلم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 9 تا 21 )
کلیدواژه ها:بیوفیلملاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبروسلاشیرخام گوسفندمهاباد (ایران)پالیده عاری از سلول (CFS)
-
3.
نویسنده : فروزان تبار، محمود ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 53 تا 69 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسریزپوشانیماست پروبیوتیکآلژینات سوکسینیله شده
-
4.
نویسنده : دلیری، شیوا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ نویسنده مسئول : خورشیدپور، بیژن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:کرنبریلا کتوباسیلوس کازئیآلبالولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسسیب
-
5.
نویسنده : فرهی آشتیانی، راحله ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ بصیری، سارا ؛ اسکندری، محمد هادی ؛ نویسنده مسئول : شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 45 تا 61 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسلاکتوباسیلوس کازئیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کلیپنیر لاکتیکی
-
6.
نویسنده : بدری، مهدیه ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 55 تا 66 )
کلیدواژه ها:پریبیوتیکپروبیوتیکماست همزدهلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
7.
نویسنده : شریفی سلطانی، مونا ؛ کریم، گیتی ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 51 تا 62 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبیفیدوباکتریوم لاکتیس: ماست پروبیوتیکپودر کاکائوپروبیوتیککاکائو
-
8.
نویسنده : کریمی دره آبی، هیوا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحه - از 9 تا 16 )
کلیدواژه ها:دمااینولینلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسمتابولیسمرشد
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 6 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)