کلیدواژه لاكتوباسيلوس كازئي / (9 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : دلیری، شیوا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ نویسنده مسئول : خورشیدپور، بیژن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:کرنبریلا کتوباسیلوس کازئیآلبالولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسسیب
-
2.
نویسنده : فرهی آشتیانی، راحله ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ بصیری، سارا ؛ اسکندری، محمد هادی ؛ نویسنده مسئول : شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 45 تا 61 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسلاکتوباسیلوس کازئیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کلیپنیر لاکتیکی
-
3.
نویسنده : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 71 تا 81 )
کلیدواژه ها:اسفرزهپروبیوتیکدوغلاکتوباسیلوس کازئیپیسیلیوم
-
4.
نویسنده : موسوی نسب، مرضیه ؛ تحسیری، زهرا ؛ منور، سکینه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس کازئیآسپرژیلوس نایجرآسپرژیلوس اوریزاپنیر اصلاح شده آنزیمی
-
5.
نویسنده : جیرسرایی، بهرام ؛ پوراحمد، رضوان ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 35 تا 46 )
کلیدواژه ها:اینولینپروبیوتیکلاکتوباسیلوس کازئیپنیر فراپالایشسین بیوتیکلاکتولوز
-
6.
نویسنده : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحه - از 35 تا 46 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیک
-
7.
اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
نویسنده : دهقانی، نفیسه ؛ پوراحمد، رضوان ؛ نعمتی، نبی اله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (10 صفحه - از 27 تا 36 )
کلیدواژه ها:ترتیب تلقیحدمای گرمخانه گذاریلاکتوباسیلوس کازئیماست پروبیوتیک
-
8.
نویسنده : آقاجانی، عبدالرضا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ مهدوی عادلی، حمیدرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (10 صفحه - از 19 تا 28 )
کلیدواژه ها:اینولینلاکتوباسیلوس کازئیلاکتولوزالیگوفروکتوزماست سین بیوتیک
-
9.
نویسنده مسئول : میردامادی، سید سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوس کازئیتخمیرفرمانتور همزندارافزایش حجم تولیدتولیدسویهآب پنیر