کلیدواژه Laurusnobilis / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ نویسنده مسئول : مشاک، زهره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 39 تا 52 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
2.
نویسنده : قربان پور، محمد ؛ جاهدی، حجت ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 33 تا 42 )
کلیدواژه ها:فعالیت ضدمیکروبیبرگبوامواج مافوقصوتاسفندرزماریعصارهاستافیلوکوکوس اورئوسگیاه