کلیدواژه Meat products / (9 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : شادجو، جعفر ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 53 تا 61 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی مایع با کارایی بالافرآوردههای گوشتیتبریزاکسیتتراسایکلین
-
2.
نویسنده مسئول : شکری، انعام ؛ نویسنده : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 صفحه - از 40 تا 51 )
کلیدواژه ها:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکرد
-
3.
نویسنده : پیامی، ایدا ؛ دل اشوب، مسعود ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:تبریزخویفرآوردههای گوشتیبافت غیرمجاز
-
4.
نویسنده مسئول : عطائی سلوط، کمال ؛ نویسنده : صبوحی، محمود ؛ مهجوری کارمزدی، کمیل ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»تابستان 1395، دوره دهم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (15 صفحه - از 131 تا 145 )
کلیدواژه ها:استان مازندرانمحصولات گوشتیکشش تابع تقاضاسیستم تقاضای معکوس ترکیبی (SIDS)گوشت قرمزگوشت سفیدمحصولاتقیمتکششنظام
-
5.
نویسنده : بازیاری، سارا ؛ زمانی زاده، حمیدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحه - از 33 تا 40 )
کلیدواژه ها:سویاPCRمحصولات گوشتی
-
6.
نویسنده : سپیدارکیش، مهسا ؛ قانع، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (6 صفحه - از 47 تا 52 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسفرآوردههای گوشتیانتروتوکسین SEAتکنیک PCR
-
7.
نویسنده : مرادی، مسعود ؛ شرفی، کیومرث ؛ دل انگیزان، سهراب ؛ جمشیدپور، ستار ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 63 تا 72 )
-
8.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رکنی، نوردهر ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:گوشتباکتریهای بیماریزافرآوردههای گوشتآلودگی غذاآلودگیسالمونلاباکتریمیزان آلودگیمیکروبیکشتار
-
9.
نویسنده : عقابی، فیروز ؛ گلدانی، محمدتقی ؛ طاهری، اقبال ؛ ولایی، ناصر ؛
مجله:پژوهنده»پاييز 1375 - شماره 2 ISC (8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها:فرآورده های گوشتینیتروزآمین هاسرطان زایی