شرفی، کیومرث/ 8 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 5 |
نشریه نسیم تندرستی 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 8 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 8 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 4 |
-
1.
بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ شرفی، کیومرث ؛ نویسنده مسئول : مرادی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 77 تا 88 )
-
2.
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ شرفی، کیومرث ؛ درگاهی، عبداله ؛ چراغی، مهرداد ؛ عزیزی، اسماعیل ؛ خسروی، طوبی ؛ غایب زاده، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 75 تا 84 )
کلیدواژه ها:کرمانشاهماهیوانادیومروخانه قره سوکروم
-
3.
نویسنده : شرفی، کیومرث ؛ مرادی، مسعود ؛ درگاهی، عبداله ؛ رضایی، زهرا ؛ خاموشی، سروه ؛ نادری، مرضیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 69 تا 76 )
کلیدواژه ها:مسمومیت های غذاییبیمارستان امام خمینیبررسی اپیدمیولوژیکیکرمانشاهمسمومیتسمی
-
4.
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ مرادی، مسعود ؛ درگاهی، عبدالله ؛ رضاخانی مقدم، حامد ؛ نویسنده مسئول : شرفی، کیومرث ؛
مجله:نسیم تندرستی»تابستان 1393 - شماره 9 (6 صفحه - از 42 تا 47 )
کلیدواژه ها:عملکردنگرشآگاهیآموزش بهداشتمتصدیان مواد غذایی
-
5.
نویسنده : شرفی، کیومرث ؛ رحیمی، شعیب ؛ درگاهی، عبدالله ؛ رضیئی، محمد ؛ مرادی، شعبان ؛ نویسنده مسئول : مرادی، مسعود ؛
مجله:نسیم تندرستی»بهار 1393 - شماره 8 (9 صفحه - از 52 تا 60 )
کلیدواژه ها:آموزشماهیدشتمباحث زیست محیطیآگاهی و نگرشدانش آموزان روستایی
-
6.
نویسنده : مرادی، مسعود ؛ شرفی، کیومرث ؛ دل انگیزان، سهراب ؛ جمشیدپور، ستار ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 63 تا 72 )
-
7.
نویسنده مسئول : درگاهی، عبدالله ؛ نویسنده : اسدی، فاطمه ؛ هاشمیان، امیرحسین ؛ شرفی، کیومرث ؛ امیریان، طاهره ؛ محمدی، میترا ؛
مجله:نسیم تندرستی»زمستان 1392 - شماره 7 (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:نگرشآگاهیبهداشتایمنی مواد غذایی
-
8.
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ شرفی، کیومرث ؛ مرادی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 77 تا 88 )