مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 4 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 3 |
-
1.
بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ شرفی، کیومرث ؛ نویسنده مسئول : مرادی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 77 تا 88 )
-
2.
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ شرفی، کیومرث ؛ درگاهی، عبداله ؛ چراغی، مهرداد ؛ عزیزی، اسماعیل ؛ خسروی، طوبی ؛ غایب زاده، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 75 تا 84 )
کلیدواژه ها:کرمانشاهماهیکروموانادیومروخانه قره سو
-
3.
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ شرفی، کیومرث ؛ مرادی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 77 تا 88 )
-
4.
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ درگاهی، عبداله ؛ گلستانی فر، حافظ ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 33 تا 42 )
کلیدواژه ها:محصولات کشاورزیاستان کردستانآب شربآرسنیکفرآوردههای دامیآبدامیشیر