کلیدواژه Microbial properties / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ
- 2.
-
3.
نویسنده : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 69 تا 84 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانه
-
4.
نویسنده : نوری صفت، فاطمه ؛ زارعی، حامد ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:فنل کلبار میکروبیآب آلبالوفراصوت
-
5.
نویسنده : مسجدی، محمد ؛ کاویان، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 101 تا 118 )
کلیدواژه ها:خواص میکروبیIC50فنل کلفلاونوئیدقارچ گانودرما لوسیدیومنیتریت سدیممارتادلا