کلیدواژه yogurt / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : ذوالقدر، سحر ؛ نویسنده : حقیقت خواجوی، شبنم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (22 صفحه - از 61 تا 82 )
کلیدواژه ها:ماستفعالیت آنتیاکسیدانیضد میکروبیباکتریهای آغازگرعصاره گیاه سیاه شور مصری
-
2.
نویسنده مسئول : Jalali، Mahdi ؛ نویسنده : Nickfar، Farshid ؛ Mallakian، Shohreh ؛ Jamsaz، Malihe ؛ Mohajer، Mahbobeh ؛
مجله:نخبگان علوم و مهندسی»بهمن 1400 - شماره 33 (9 صفحه - از 103 تا 111 )
کلیدواژه ها:yogurtPlant extractsFormulation
-
3.
نویسنده مسئول : صادقی، نفیسه ؛ نویسنده : حاجی محمودی، منان ؛ بهزاد، معصومه ؛ فتحی، سروش ؛ جنت، بهروز ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (8 صفحه - از 86 تا 93 )
-
4.
نویسنده : باجلان، سمانه ؛ مظاهری، امیرفرخ ؛ مستقیم، تکتم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 87 تا 100 )
کلیدواژه ها:حسیماستآب سیبجریانیفیزیکوشیمیایی
-
5.
نویسنده : گل زرند، مهدیه ؛ بهادران، زهرا ؛ میرمیران، پروین ؛ عزیزی، فریدون ؛
مجله:پژوهنده»بهمن و اسفند 1393 - شماره 102 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 287 تا 293 )
کلیدواژه ها:شیرفشارخونپرفشاری خونپنیرلبنیاتماستمطالعه قند و لیپید تهران
-
6.
نویسنده : سخاوتی زاده، سعید ؛ کرمی، معصومه ؛ سوند رومی، علیرضا ؛ صادقی سروستانی، محمدوحید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحه - از 59 تا 70 )
کلیدواژه ها:ماستچویلخصوصیات شیمیایی و حسیژلاتین