-
1.
نویسنده : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنی
-
2.
نویسنده : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی
-
3.
نویسنده : نواب دانشمند، فریناز ؛ قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1390، شماره 33 (12 صفحه - از 61 تا 72 )
-
4.
نویسنده : کمالی روستا، لیلا ؛ قوامی، مهرداد ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحه - از 37 تا 46 )
کلیدواژه ها:دارچینعصارهآنتی اکسیدانچلاته کنندهاکسیداسیون
-
5.
نویسنده : کدیور، شیدا ؛ قوامی، مهرداد ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1389 - شماره 26 (11 صفحه - از 19 تا 29 )
-
6.
نویسنده : بالیچلندر، فرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (8 صفحه - از 52 تا 59 )
کلیدواژه ها:حلالآنالیزروغن و چربی
-
7.
نویسنده : حسینی، سپیده ؛ آذین، مهرداد ؛ قوامی، مهرداد ؛ حسینی مظهری، سیدضیاء الدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:گلوکزپودر ضایعات نانروغن میکروبیMortierella alpina
-
8.
نویسنده : ناجی، محمد هادی ؛ قوامی، مهرداد ؛ لاری، محمود امین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (15 صفحه - از 5 تا 19 )
کلیدواژه ها:بنتونیتخاک رنگبررنگبری روغن
-
9.
نویسنده : احمدی کمازانی، ندا ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ قوامی، مهرداد ؛ مریدی فریمانی، مهدی ؛ آرمین، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 21 تا 38 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیواستخراج به کمک اولتراسوندتالواولئینضایعات کاهوعصاره آنتی اکسیدانی
-
10.
نویسنده : دریکوند، فرزانه ؛ قوامی، مهرداد ؛ قنادیان، مصطفی ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 27 تا 34 )
کلیدواژه ها:ترکیبات شیمیاییترهالوزکربوهیدراتمان شکر تیغال (Trehala manna>