-
11.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ جعفریان، محسن ؛ شاکریان، امیر ؛ کجبافی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:برنجالایزااکراتوکسین Aتوکسینهای قارچیتوکسین
-
12.
نویسنده : جابری، الهه ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 49 تا 56 )
کلیدواژه ها:کادمیومسربماستپنیر فراپالایشپنیرسرب و کادمیومشیر
-
13.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ رئیسی، گلنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 53 تا 60 )
کلیدواژه ها:نانالایزامایکوتوکسینزیرالنون
-
14.
نویسنده : نوروز حقی نوبیجاری، اکرم ؛ شاکریان، امیر ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 19 تا 28 )
کلیدواژه ها:گاوکوکسیلا بورنتیگیلانشیرnested PCR
-
15.
نویسنده : علیپور عمروابادی، مهتاب ؛ شاکریان، امیر ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 43 تا 51 )
کلیدواژه ها:توکسوپلاسما گوندیNested-PCRشیوع فصلیشیر خام
-
16.
نویسنده : انصاریان، اکبر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ اسفندیاری، زهرا ؛ نویسنده مسئول : شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 29 تا 37 )
کلیدواژه ها:واکنش زنجیرهای پلیمرازمقاومت آنتیبیوتیکیتنوع ژنتیکیگوشت طیورکلستریدیوم دیفیسیل