-
1.
نویسنده مسئول : نعمت الهی، فرشته ؛ نویسنده : طاهری کنجینی، فریده ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 127 تا 134 )
کلیدواژه ها:نانوذرهاکسید روی؛ عصارهفعالیت آنتی اکسیدانی؛ گل همیشه بهار
-
2.
نویسنده : سعیدی، فاطمه ؛ شهدادی، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:حلالفعالیت آنتی اکسیدانیروش خشک کردنهسته خرمازمان استخراج
-
3.
نویسنده : علائی روزبهانی، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 37 تا 48 )
کلیدواژه ها:فراصوتفعالیت آنتی اکسیدانیپاستوریزاسیونآب لیموترشپروفایل قندها
-
4.
نویسنده : خوش لهجه، نسیم ؛ پورنامداری، الهام ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ سعیدیان، حمید ؛ نویسنده مسئول : لاریجانی، کامبیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 117 تا 127 )
کلیدواژه ها:کورکومینفعالیت آنتی اکسیدانینانو ذرات طلاسنتز سبز
-
5.
نویسنده : حاجی کاظمی، هاله ؛ میردامادی، سعید ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:فعالیت آنتی اکسیدانیهیدرولیز آنزیمیبادام زمینیپپسینآلکالاز
-
6.
نویسنده : خاجوی، هلیا ؛ نویسنده مسئول : احمدی دستگردی، آسیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:اسانسمایونزفعالیت آنتی اکسیدانیآویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss)
-
7.
نویسنده مسئول : خراسانی، سپیده ؛ نویسنده : شهدادی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیری