-
1.
مؤلف : غلامحسین پور، علی اکبر ؛ هاشمی، سید محمدباقر ؛ شکری، سیمین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:اسانسعصارهفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیبه لیمو
-
2.
مؤلف : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 41 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
3.
كاتب مسؤول : روحانی، مرتضی ؛ مؤلف : میرجعفری، زهره ؛ رضاپور، هاجر ؛ مختاری، جواد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 89 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:عصارهامواج فراصوتاستویوزیداستویا ربادیاناکروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا
-
4.
مؤلف : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 55 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:حلالعصارهکنارفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرما
-
5.
مؤلف : عزیزنیا، حامد ؛ کرامت، جواد ؛ سلیمانیان زاد، صبیحه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 47 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانعصارهضدمیکروبیکهورک
-
6.
مؤلف : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 51 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب