رکنی، نوردهر/ 7 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 7 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 7 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 7 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 2 |
-
1.
كاتب مسؤول : شکرفروش، سید شهرام ؛ مؤلف : کیایی، سید محمد مهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سید مهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 45 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذایی
-
2.
مؤلف : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (20 صفحة - من 45 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذاییآلودگیسالمونلاماکیانتخماهواز
-
3.
مؤلف : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 15 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:آلودگی غذاباکتریهای بیماریزای با منشاء دریاییغذاهای دریاییآلودگیآبزیانسالمونلاآبماهیگیلانویبریوکپورکلستریدیوم بوتولینوم
-
4.
مؤلف : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رکنی، نوردهر ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحة - من 1 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:گوشتباکتریهای بیماریزافرآوردههای گوشتآلودگی غذاآلودگیسالمونلاباکتریمیزان آلودگیمیکروبیکشتار
-
5.
مؤلف : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (30 صفحة - من 1 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:شیرباکتریهای بیماریزافرآوردههای شیرآلودگیپنیرباکتریIranشیر خام
-
6.
مؤلف : نوری، نگین ؛ رکنی، نوردهر ؛ آخوندزاده، افشین ؛ میثاقی، علی ؛ توریان، فهیمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآویشن شیرازیE.coli O157:H7گوشت چرخکردهاسانس آویشن شیرازیاسانس آویشن شیرازیباکتریباکتریغلظتغلظت
-
7.
مؤلف : کریم، گیتی ؛ کیائی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحة - من 23 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:ایرانشیرباقیمانده آنتیبیوتیکآنتیبیوتیکهاآنتیبیوتیکهاداروداروورم پستانورم پستان