کلمة المفتاح آنتیاکسیدان / (59 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
31.
مؤلف : موسوی، اخترالسادات ؛ خاتمی، حسن ؛ كاتب مسؤول : اکبری، احمد ؛
مجلة:گلجام»پاییز و زمستان 1397 - شماره 34 (12 صفحة - من 109 إلی 120 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانثبات نوریرنگزای طبیعی اسپرک
-
32.
مؤلف : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 51 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب
-
33.
مؤلف : یوسفی، شیما ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروش سطح پاسخویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانی
-
34.
مؤلف : حق شناس، روح الله ؛ آوندی، محسن ؛ جلیلی، نازنین ؛
مجلة:علوم زیستی ورزشی»زمستان 1396، دوره نهم - شماره 4 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 515 إلی 526 )
الکلمات المفتاحية:مکملفشار اکسایشیآنتیاکسیدانتمرین همزمان
-
35.
مؤلف : چشمی، حمید ؛ رضایی سرشت، حسن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 29 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانDPPHداتوره تماشاییغربالگری فیتوشیمیایی
-
36.
مؤلف : نظری، زهرا ؛ قراچورلو، مریم ؛ الهامی راد، امیرحسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحة - من 23 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانتانیک اسیدروغن خوراکیعصاره چای
-
37.
مؤلف : خدابنده، فرشته ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ زارع گشتی، قربان ؛ رهنما سنگاچین، معصومه ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1395، سال دوم - شماره 4 (13 صفحة - من 43 إلی 55 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیداناکسیداسیونرزماریماهی کپور نقره ایگوشت چرخ شدهاکسیدانماهی
-
38.
مؤلف : نخستین روحی، بابک ؛
مجلة:پژوهشنامه فیزیولوژی ورزشی کاربردی»پاییز و زمستان 1395 - شماره 24 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science (12 صفحة - من 129 إلی 140 )
الکلمات المفتاحية:مکملفعالیت بدنیاسترس اکسیداتیوآنتی اکسیدان
-
39.
مؤلف : موسوی، اکرم ؛
مجلة:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»پاییز 1395 - شماره 2 (26 صفحة - من 25 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:زردچوبهقزل آلاآنتی اکسیدانآلووراسوریمیآنتی باکتریال
-
40.
مؤلف : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحة - من 53 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:تخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شترآنتیاکسیداناگزوپلی ساکارید