کلمة المفتاح فعاليت آنتي اكسيداني / (25 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
21.
مؤلف : نوعدوست، بهشاد ؛ نوری، نگین ؛ گندمی نصرآبادی، حسن ؛ آخوندزاده بستی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:کپسولاسیون نانولیپوزومیفیلم نازکفعالیت ضدمیکروبیعصاره چای سبزفعالیت آنتیاکسیدانینانولیپوزوم
-
22.
مؤلف : پورمیر، سیدیوسف ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ فتاحی مقدم، جواد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحة - من 21 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:آبگیریفعالیت آنتی اکسیدانیترکیب زیست فعالخواص فیزیکیمیوه مرکبات
-
23.
مؤلف : کرمی، زهره ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ امام جمعه، زهرا ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:زمان برداشتفعالیت آنتی اکسیدانیریشه شیرین بیانعصاره اتانولی
-
24.
مؤلف : تهامی، فاطمه السادات ؛ بصیری، علیرضا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ مهستی، پیمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحة - من 71 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:روغن آفتابگردانفعالیت آنتیاکسیدانیدانه رازیانه
-
25.
مؤلف : حسام، فریده ؛ بلالی، غلامرضا ؛ سیدین اردبیلی، سیدمهدی ؛ طاهری تهرانی، رضا ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحة - من 83 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات فنولیک کلسیب زمینی شیرینفعالیت آنتی اکسیدانی
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)
رتبة المؤتمر العلمية
- مؤتمر بین المللی (1 مقالة)