کلمة المفتاح فعاليت آنتي اكسيداني / (25 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
11.
مؤلف : نثاری، مشتاق ؛
مؤتمر:کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی»مجموعه مقالات اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی التصنيف عالمي (8 صفحة - من 419 إلی 426 )
الکلمات المفتاحية:ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ رادﯾﮑﺎل آزاد DPPH اﺳﺘﺨﺮاج ﺑﺎ ﮐﻤﮏ دﺳﺘﮕﺎه ﺗﻮﺳﺘﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﯿﻮه ﺑﺎدﻧﺠﺎن
-
12.
كاتب مسؤول : جوانمرد، اطهر السادات ؛ مؤلف : خاکدان، فاطمه ؛
مجلة:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1399 - شماره 12 (9 صفحة - من 71 إلی 79 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات فنولیفعالیت آنتیاکسیدانیکینواغذای عملکردی
-
13.
مؤلف : حاجی کاظمی، هاله ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت آنتی اکسیدانیهیدرولیز آنزیمیبادام زمینیپپسینآلکالاز
-
14.
مؤلف : وهابی نژاد، الهه ؛ كاتب مسؤول : مومن هروی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت آنتیاکسیدانیریبوفلاویننور خورشیدمطالعه سینتیکی
-
15.
مؤلف : دهقان، بهاره ؛ اسماعیل زاده کناری، رضا ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (18 صفحة - من 73 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:TBHQفعالیت آنتی اکسیدانیروغن سویااسانس پوست پرتقال
-
16.
مؤلف : غلامحسین پور، علی اکبر ؛ هاشمی، سید محمدباقر ؛ شکری، سیمین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:اسانسعصارهفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیبه لیمو
-
17.
مؤلف : شعبانی، پریا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 45 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخفعالیت آنتی اکسیدانیپروتئین هیدرولیز شدهپنبه دانه
-
18.
مؤلف : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 55 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:حلالعصارهکنارفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرما
-
19.
مؤلف : رزاقی، طاهره ؛ سلامی، مریم ؛ قمی، مهناز ؛
مجلة:مطالعات علوم کاربردی در مهندسی»بهار 1396، دوره سوم - شماره 1 (11 صفحة - من 26 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:گل محمدیچای سبزفعالیت آنتی اکسیدانیلیمو ترشرژیم غذایی قلیایی
-
20.
مؤلف : بریزی، عنایت ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 13 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات فنولیعصاره پوست انارفعالیت آنتیاکسیدانی
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)
رتبة المؤتمر العلمية
- مؤتمر بین المللی (1 مقالة)