کلمة المفتاح preservative / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ كاتب مسؤول : مشاک، زهره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 39 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
2.
مؤلف : قویدل، فاطمه ؛ جعفری زاده مالمیری، هدا ؛ انرجان، نویده ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (16 صفحة - من 95 إلی 110 )
الکلمات المفتاحية:بره مومویژگیهای فیزیکی و شیمیاییخاصیت ضدمیکروبینگهدارنده
-
3.
مؤلف : عزیزخانی، مریم ؛ پاتریسیا الیزاکویویل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 27 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:نگهدارنده طبیعیاسانس رزماریPMAqPCRسبزیجاتضدباکتری
-
4.
كاتب مسؤول : میردامادی، سید سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحة - من 9 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوس کازئیتخمیرفرمانتور همزندارافزایش حجم تولیدتولیدسویهآب پنیر
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)
- A (1 مقالة)
- A+ (1 مقالة)