کلمة المفتاح Soybean oil / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : صداقت بروجنی، لیلا ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ قراچورلو، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 35 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:روغن سویامراحل تصفیهفلزات سنگینجذب اتمی
-
2.
مؤلف : محمدی، راضیه ؛ فاضل، محمد ؛ خسروی، الهام ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحة - من 77 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:آزمون آونترکیبات فنولیکروغن سویاعصاره گیاه بیلهرفعالیت آنتی اکسیدان
-
3.
مؤلف : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحة - من 39 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون