-
1.
مؤلف : آذری، نسیم ؛ عزت پناه، حمید ؛ افشار، مهدی امین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحة - من 61 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:اسیدیته قابل تیترسلو لهای سوماتیکگرمخانه گذارینیتروژن غیر پروتئینی
-
2.
مؤلف : کریمی، خاطره ؛ هنرور، مسعود ؛ عزت پناه، حمید ؛ بازیار، بهزاد ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (8 صفحة - من 67 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:آدامسآزمونهای حسیآزمونهای کیفیشربت با فروکتوز بالاشربت گلوکز
-
3.
مؤلف : یاسینی، سونیا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ عزت پناه، حمید ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (10 صفحة - من 73 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:شیرکلسیمغنی سازیزمان انعقاد یا رنتمیسل کازئین
-
4.
مؤلف : نعمتی، فاطمه ؛ هنرور، مسعود ؛ تقوی زاد، راضیه ؛ عزت پناه، حمید ؛ سیف هاشمی، سعیده ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1390 - شماره 32 (8 صفحة - من 57 إلی 64 )
-
5.
مؤلف : نظربخش، ونوس ؛ عزت پناه، حمید ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحة - من 53 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردن اتمسفریسرخ کردن تحت خلاءکیفیت روغن
-
6.
مؤلف : فراهانی، غزاله ؛ عزت پناه، حمید ؛ عباسی، سلیمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:بافتترکیب شیمیاییرئولوژیپنیر سفید آب نمکی گلپایگانساختار پنیر
-
7.
مؤلف : میرعمادی، پرگل ؛ عزت پناه، حمید ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (7 صفحة - من 21 إلی 27 )
-
8.
مؤلف : یاسایی مهرجردی، غلامرضا ؛ عزت پناه، حمید ؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی ؛ دادفرنیا، شایسته ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1389 - شماره 27 (8 صفحة - من 35 إلی 42 )
-
9.
مؤلف : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحة - من 53 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:اگزوپلی ساکاریدتخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شترآنتیاکسیدان
-
10.
مؤلف : محمدی، محمد ؛ عزت پناه، حمید ؛ مهدی عادلی، حمیدرضا ؛ محمدی فر، محمدامین ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ترکیب شیمیاییدوغ کره سنتیدوره شیردهیمیانه و هشترودویژگی های فیزیکی