Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 4 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 4 |
Language (Article count) |
---|
Persian 4 |
Ranking (Article count) |
---|
Science-Research 1 |
-
1.
Writer : صادقی، مهسا ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛ Corresponding Author : نامی، یوسف ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 Ranking A (Azad University/ISC (12 page(s) - From 83 to 94 )
Keywords:باکتریهای اسیدلاکتیکARDRAاثرات ضدمیکروبیAntimicrobial effectsLactic acid bacteria
-
2.
Writer : حجازی، محمد امین ؛ مجیدی، محمد ؛ پورعبدی سرابی، پریسا ؛ Corresponding Author : تاری نژاد، علیرضا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 67 to 81 )
Keywords:ردیابیزیرهمچینیپروبیوتیکباکتریوسینbacteriocinMultalignTracingProbiotic
-
3.
Writer : نریمانی، طاهره ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (16 page(s) - From 23 to 38 )
Keywords:انتروکوکسیباکتریهای پروبیوتیکژن 16S rRNAلاکتوباسیلیپروبیوتیکلاکتوباسیلوسکلیبرشناساییاسیدورزقانژن
-
4.
Writer : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 page(s) - From 69 to 78 )
Keywords:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیEssential OilEscherichia coli O157:H7Zataria multiflora BoissWhite brined cheeseپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری