keyword Escherichia coli / (15 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : پورعلی بهزاد، محمد ؛ میرزایی، حمید ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 page(s) - From 71 to 80 )
Keywords:کلیفرمپنیر سفید سنتی ایرانیاشریشیا کولایEscherichia coliIranian Traditional White CheeseColiformsپنیر
-
2.
Writer : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 page(s) - From 1 to 10 )
Keywords:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسEscherichia coliStaphylococcus aureusTraditional Ice creamBacterial contaminationColiformآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
3.
Writer : ملاعباس زاده، حامد ؛ ملازاده، مسعود ؛ حاجی زاده، نادر ؛ محمدزاده قشلاقی، نادر ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 page(s) - From 31 to 38 )
Keywords:اشریشیاکلیبستنی سنتیالگوی مقاومت آنتی بیوتیکیخویEscherichia coliKhoyTraditionally made ice creamAntibiotic profileشهرستان خویسیپروفلوکساسین
-
4.
Writer : مشتاقی، حمدالله ؛ عباس والی، مریم ؛ محمدی، الناز ؛ صفیان، احمدرضا ؛ عادل، میلاد ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (8 page(s) - From 1 to 8 )
Keywords:اشریشیا کولایسماقاثرات ضد باکتریAntibacterial effectsRhus coriaria LEscherichia coliعصارهباکتری
-
5.
Writer : مهدوی، سامان ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (6 page(s) - From 63 to 68 )
Keywords:مراغهاشریشیا کولایپنیر محلیFarmhouse cheeseMaraghehEscherichia coliسروتیپایکولایمواد غذاییآلودگی
-
6.
Writer : Khodashenas، Bahareh ؛
Journal:Journal of Research in Science ,Engineering and Technology»March 2015, Volume 3 - Number 1 (7 page(s) - From 26 to 32 )
Keywords:OptimizationSilver nanoparticlesEscherichia coliSynthesisNitrate reductase
-
7.
Writer : ایوبی، بشرا ؛ درویشی، شعله ؛ میراحمدی، فردین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (11 page(s) - From 73 to 83 )
Keywords:کنگرعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کولایضدباکتریاییStaphylococcus aureusAntibacterialGundelia tourneferttiEscherichia coliعصارهباکتریغلظتگیاهاسانس
-
8.
Writer : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ شایق، جلال ؛ موسوی، زهره ؛ صادقی، جاوید ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 43 to 54 )
Keywords:قناتچشمهاشریشیا کولایگروههای فیلوژنیمقاومت آنتی بیوتیکیAntibiotic ResistancespringePhylogeny groupQanatsEscherichia coli
-
9.
Corresponding Author : طاهری، علی ؛ Writer : ضیاءالدینی، مرتضی ؛ گهرام زئی، معصومه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 Ranking A+ (Azad University/ISC (14 page(s) - From 95 to 108 )
Keywords:نانوذرهسودوموناس آئروژینوزاشریشیا کولیخاصیت ضدباکتریاییآلومینات رویZinc aluminateEscherichia coliAntibacterial activityPseudomonas aeruginosananoparticle
-
10.
Corresponding Author : اژدری، عطااله ؛ Writer : قدوسی، رضیه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 83 to 93 )
Keywords:مشهدآلودگی میکروبیتخم انگلسبزیخوردناشریشیاکولایVegetableParasitic eggsMashhadMicrobial ContaminationEscherichia coli
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (3 Article)