مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 12 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 12 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 12 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 3 |
-
11.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 69 تا 78 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری
-
12.
نویسنده : حنیفیان، شهرام ؛ جلیل نیا، مجید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:اسید سیتریکاسید استیکاسید پروپیونیکگوشت گاوبستهبندیاسیداسیدمیکروبیمیکروبی