کلیدواژه باکتری / (67 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
21.
نویسنده : طاهری، علی ؛ سیفان، امیر ؛ جلالی نژاد، سمیرا ؛ ناصری، فاطمه ؛
مجله:پژوهنده»مهر و آبان 1391 - شماره 88 ، علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 196 تا 202 )
کلیدواژه ها:عوامل ضد باکتریکهورباکتری
-
22.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (30 صفحه - از 1 تا 30 )
کلیدواژه ها:باکتریهای بیماریزافرآوردههای شیرشیرآلودگیپنیرباکتریIranشیر خام
-
23.
نویسنده : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
24.
نویسنده : اعظمی، لیلا ؛ باباپور، علیرضا ؛ قره چاهی، میثم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحه - از 63 تا 74 )
کلیدواژه ها:عصاره آبی زعفرانباکتریهای بیماریزای غذاییحداقل غلظت ممانعتکنندهعصارهباکتری
-
25.
نویسنده مسئول : چوبکار، نسرین ؛ نویسنده : آخوندزاده بستی، افشین ؛ سلطانی، مهدی ؛ ساری، عباسعلی ؛ امامی راد، امیرمحمد ؛ قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسنمک سود کردنلیستریا مونو سایتوژنزفیله ماهی کپور نقرهاینمکباکتری
-
26.
نویسنده مسئول : خاکپور، منصور ؛ نویسنده : فردین، مسعود ؛ احمدی، هیوا ؛ نهضتی، آیدا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحه - از 45 تا 52 )
کلیدواژه ها:شیرمغانمایکوباکتریوم اویوم پاراتوبرکلوزیسبیماری یونPCRگاوباکتری
-
27.
نویسنده : صفری، رضا ؛ سعیدی اصل، محمدرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:نایسین Aبنزوات سدیملیستریامونوستیوژنزماهی فیتوفاگلیستریالیستریا مونوسیتوژنزباکتری
-
28.
نویسنده : رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ مرادی، مهران ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحه - از 25 تا 34 )
کلیدواژه ها:لیستریا مونوسیتوژنزنیسیناسانس پیازاستفاده ترکیبیpHباکتری
-
29.
نویسنده : خاکپور، منصور ؛ عمواوغلی تبریزی، بهرام ؛ عالی نسب، عارف ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (6 صفحه - از 35 تا 40 )
کلیدواژه ها:گاوعوامل باکتریاییآبسه کبدیباکتری
-
30.
نویسنده : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی 2 |
نشریه پژوهنده 2 |
همایش همایش ملی تحقیقات میان رشته ای در مدیریت و علوم پزشکی 1 |
نشریه رشد آموزش جغرافیا 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (13 مقاله)
- ب (1 مقاله)
سطح برگزاری همایش
- همایش ملی (1 مقاله)